Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Kvalitetno i savršeno pristajajuće donje rublje pružit će vam samopouzdanje i osjećaj ženstvenosti koji će vas pratiti tijekom dana. Stoga klasično sintetičko donje rublje zamijenite ženskim grudnjacima od merino vune koja je iznimno mekana, prozračna i ugodna za svakodnevno nošenje i sport. Upravo tome je namijenjeno funkcionalno donje rublje...

Kvalitetno i savršeno pristajajuće donje rublje pružit će vam samopouzdanje i osjećaj ženstvenosti koji će vas pratiti tijekom dana. Stoga klasično sintetičko donje rublje zamijenite ženskim grudnjacima od merino vune koja je iznimno mekana, prozračna i ugodna za svakodnevno nošenje i sport. Upravo tome je namijenjeno funkcionalno donje rublje i termo rublje od merino vune zahvaljujući kojem ćete se i pri bavljenju sportom osjećati odlično i sami.

Dajte priliku rublju i odjeći od merino vune

Merino vuna je izuzetno fina vuna koju proizvodi pasmina domaćih ovaca Merino. Potpuno je prirodan i antibakterijski materijal koji za razliku od obične vune ne grize i ne grebe. Osim toga, ne smrdi i ima izvrsne termoregulacijske sposobnosti - dok vas ljeti hladi, zimi vas ugodno grije. Zbog toga se merino vuna koristi ne samo za svakodnevno nošenje, već i za žensku sportsku odjeću i sportske grudnjake. 

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-11z 11 stavke
1-11z 11 stavke