Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Bez obzira idete li svaki dan na trčanje, vježbate jogu ili vježbate u teretani, cijenit ćete udobno , funkcionalno donje rubljeza svaki sport. Neizostavan pomoćnik je upravo ženski sportski grudnjak koji će vašim grudima pružiti potrebnu potporu, a time spriječiti njihovo oštećenje, čupanje i bol. Nemojte se bojati posegnuti za stvarno kvalit...

Bez obzira idete li svaki dan na trčanje, vježbate jogu ili vježbate u teretani, cijenit ćete udobno , funkcionalno donje rubljeza svaki sport. Neizostavan pomoćnik je upravo ženski sportski grudnjak koji će vašim grudima pružiti potrebnu potporu, a time spriječiti njihovo oštećenje, čupanje i bol. Nemojte se bojati posegnuti za stvarno kvalitetnim materijalom koji može izdržati vašu aktivnu upotrebu i često pranje. Odličan izbor je žensko sportsko donje rublje od merino vune ili pamuka koje također odgovara osjetljivoj koži.

imaš grudnjak Dobro će doći i sportske gaćice

Dok bismo funkcionalni grudnjak pronašli u gotovo svakoj ženskoj garderobi, ženske sportske gaćice su često zaboravljene. Istovremeno vas štite od neugodnih uganuća i trenja. Učinkovito odvode znoj, upijaju mirise, prozračne su i djeluju antibakterijski. Koji ćete kroj odabrati ovisi samo o vama i vašim preferencijama. Dostupne su gaćice s gaćicama, odgovarajuće brazilke i ženske sportske tange.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 155 stavke
po stranici
1-30z 155 stavke