120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 400.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Priuštite si savršenu udobnost svaki dan zahvaljujući kvalitetnim muškim kratkim hlačama! Bilo da tražite neutralan komad ili nešto ekscentrično, ovdje ćete to sigurno pronaći. Kratke hlače opuštenijeg kroja apsolutni su klasik u repertoaru muškog donjeg rublja, možete ih nositi na radnom sastanku ili izležavajući se na kauču i pritom izgledati ...

Priuštite si savršenu udobnost svaki dan zahvaljujući kvalitetnim muškim kratkim hlačama! Bilo da tražite neutralan komad ili nešto ekscentrično, ovdje ćete to sigurno pronaći. Kratke hlače opuštenijeg kroja apsolutni su klasik u repertoaru muškog donjeg rublja, možete ih nositi na radnom sastanku ili izležavajući se na kauču i pritom izgledati elegantno.

Muške kratke hlače za svaki dan

Kratkih hlača ima toliko oblika da ih ne možete nabrojati na prste. Možete odabrati model uz kraće ili duže hlače, s tkanom ili klasičnom gumicom u struku, ovisi o vašem ukusu. No, u svakom slučaju, pri kupnji se fokusirajte na kvalitetne materijale koji će vas razmaziti. Odaberite 100% pamuk ili moderne mješavine materijala koji su također prikladni za ekstremne sportske performanse. Odličan izbor su tange od bambusovih vlakanakoje su ugodne na dodir, odlično odvode vlagu i djeluju antibakterijski.


Muške gaćice dolaze u mnogo dizajna i boja koje ih čine bezvremenskim komadom za svaku priliku. Mladima u srcu svih dobi zasigurno će se svidjeti kratke hlače s veselim printomkoji će izmamiti osmijeh na lice svakome tko ih ugleda.

Trenirke svjetskih i čeških marki

Kod nas možete jednostavno odabrati upravo one kratke hlače koje odgovaraju vašem ukusu. Pomalo se možete osjećati kao David Beckham u klasičnimCalvin Klein ili Tommy Hilfiger kratkim hlačama, dok će vas brend69SLAM odvesti na australske plaže među slobodoumne surfere.


Na Nedeto.hr također možete pronaći provjerene češke marke kao što suGino ili Andrie. Styx ili Nedeto gaćice su također među najpopularnijim proizvodima - to su naši privatni brendovi, pa smo ih isprobali na vlastitoj koži i dajemo ruku vatri zbog njihove kvalitete.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

31-60z 1104 stavke
po stranici