Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Veseli motivi i uzorci vam ništa ne znače? U tom slučaju u svoj ormar uvrstite obično donje rublje i odjeću bez printa koja izgleda ukusno, samo ne izgleda deplasirano i može se međusobno kombinirati kako želite. U svom ormaru ne smijete propustiti muške jednobojne kratke hlače koje pristaju svakom tipu građe i skrivaju i koji kilogram viška. ...

Veseli motivi i uzorci vam ništa ne znače? U tom slučaju u svoj ormar uvrstite obično donje rublje i odjeću bez printa koja izgleda ukusno, samo ne izgleda deplasirano i može se međusobno kombinirati kako želite. U svom ormaru ne smijete propustiti muške jednobojne kratke hlače koje pristaju svakom tipu građe i skrivaju i koji kilogram viška. Zahvaljujući slobodnom kroju, nigdje ne pritišću i dopuštaju koži da slobodno diše, što ih čini idealnim kratkim hlačama za spavanje.

Kako odabrati muško donje rublje

Pravilno odabrano donje rublje je kao vaša druga koža. Da biste se u njemu osjećali ugodno, ne smije vas daviti, gristi, proučavati. Osnova je kvalitetan i na dodir ugodan materijal u kojem ćete se dobro osjećati tijekom odmora i sportskih napora. Svakako možemo preporučiti donje rublje od pamuka koje je prozračno, dobro odvodi vlagu i ne iritira čak ni osjetljivu kožu. Ljeti ćete cijeniti bokserice i kratke hlače od hladnog satena, dok će vas zimi grijati originalne pletene kratke hlače.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 44 stavke
po stranici
1-30z 44 stavke