120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 400.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vani je sve hladnije, a to znači da je vrijeme da iz ormara izvučete muške tople dokolenice ili sokne. Hoćete li ostati vjerni monokromatskim klasicima ili ćete pustiti mašti na volju i nositi vesele muške dokoljenice koje pršte svim bojama? Ali ako tražite prave čarape za sport, najbolje ćete učiniti ako odaberete muške funkcionalne dokolenice...

Vani je sve hladnije, a to znači da je vrijeme da iz ormara izvučete muške tople dokolenice ili sokne. Hoćete li ostati vjerni monokromatskim klasicima ili ćete pustiti mašti na volju i nositi vesele muške dokoljenice koje pršte svim bojama? Ali ako tražite prave čarape za sport, najbolje ćete učiniti ako odaberete muške funkcionalne dokolenice koje su prozračne, vodootporne i neupijajuće. A kako mislimo i na ljepši spol, pronaći ćete i ženske dokolenice originalnog dizajna.

Kako odabrati muško donje rublje

Trebate li nadopuniti tanke redove gaćica ili drugog donjeg rublja? Pri odabiru se ne usredotočite samo na dizajn, već i na pravu veličinu i kroj. Donje rublje treba vam laskati svojim krojem, pa razmislite o svom tipu tijela. Općenito, muškarci s većim bedrima više će voljeti klasične gaćice, dok visoki muškarci uz gaćice mogu nositi bokserice . Većina muškaraca voli muške kratke hlačekoje su vrlo udobne i prikladne kako za cjelodnevno nošenje tako i za izležavanje na sofi.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-6z 6 stavke
1-6z 6 stavke