Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Vani je sve hladnije, a to znači da je vrijeme da iz ormara izvučete ženske tople dokolenice ili visoke čarape. Ženske vesele čarape originalnog dizajna savršene su za svakodnevno nošenje. Ako želite da se pravilno istaknu, nosite ih uz haljinu ili suknju. Ali ako tražite prave čarape za sport, najbolje je da izaberete ženske funkcionalne doko...

Vani je sve hladnije, a to znači da je vrijeme da iz ormara izvučete ženske tople dokolenice ili visoke čarape. Ženske vesele čarape originalnog dizajna savršene su za svakodnevno nošenje. Ako želite da se pravilno istaknu, nosite ih uz haljinu ili suknju. Ali ako tražite prave čarape za sport, najbolje je da izaberete ženske funkcionalne dokolenice koje vas neće izdati u pokretu. A budući da mislimo i na muškarce, možete pronaći i muške dokolenice u više boja.

Kako odabrati ženske čarape

Pri odabiru čarapa često se vodimo samo dizajnom. No, loše odabran kroj, veličina ili neodgovarajući materijal mogu uzrokovati ogrebotine, žuljeve i neugodno parenje. Dakle, kako odabrati one prave? Što se tiče kroja, razlikujemo niske čarapekoje se mogu nositi uz balerinke ili natikače, čarape prikladne za tenisice te visoke čarape koje su prikladne za sport ili uz duge hlače. Ako je moguće, odaberite prirodni materijal - pamuk, bambus ili merino vuna, na primjer, vrlo su ugodni za nošenje tijekom cijelog dana.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-12z 12 stavke
1-12z 12 stavke