Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Ne dopustite da vas veže odjeća koja je preuska i neudobna. Ako spadate u žene punijeg oblika, poštujte svoje obline i nosite ženstvene gaćice i tange koje će vam podići samopouzdanje. Aktualna moda za pune žene nudi bezbroj atraktivnih komada koji pristaju i ženama s većim trbuhom, bedrima ili zadnjicom. A što obući za spavanje? Najbolje je n...

Ne dopustite da vas veže odjeća koja je preuska i neudobna. Ako spadate u žene punijeg oblika, poštujte svoje obline i nosite ženstvene gaćice i tange koje će vam podići samopouzdanje. Aktualna moda za pune žene nudi bezbroj atraktivnih komada koji pristaju i ženama s većim trbuhom, bedrima ili zadnjicom. A što obući za spavanje? Najbolje je navečer potpuno odložiti donje rublje i umjesto toga nositi samo udobnu pidžamu ili spavaćicu koja vašoj koži omogućuje slobodno disanje. 

Kako odabrati donje rublje za plus size?

Čak i ako imate koji kilogram viška, to ne znači da se morate odreći udobnosti i atraktivnog dizajna. Samo trebate znati svoje mjere i znati koji će kroj donjeg rublja dočarati vaše zavodljive obline. Siguran izbor su ženske gaćice s povišenim strukom, tange za pune figure, uske podsuknje i grudnjaci sa širokim naramenicama koji će vam u nekoliko trenutaka vratiti izgubljeno samopouzdanje. Ne zaboravljamo ni muškarce izražajnijih oblika - pogledajte muško donje rublje za pune muškarce i obradujte svoju partnericu novim gaćicama ili boksericama.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 32 stavke
po stranici
1-30z 32 stavke