Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Čak i ako imate koji kilogram viška, ne morate se nužno odreći udobnog i privlačnog donjeg rublja. Dani kada je moda za puno tijelo bila ograničena na nekoliko neuglednih komada davno su prošli. Aktualne kolekcije nude bezbrojne grudnjake i gaćice u plus veličinama koji pristaju i ženama s većim trbuhom, bedrima ili zadnjicom. Ali navečer odlo...

Čak i ako imate koji kilogram viška, ne morate se nužno odreći udobnog i privlačnog donjeg rublja. Dani kada je moda za puno tijelo bila ograničena na nekoliko neuglednih komada davno su prošli. Aktualne kolekcije nude bezbrojne grudnjake i gaćice u plus veličinama koji pristaju i ženama s većim trbuhom, bedrima ili zadnjicom. Ali navečer odložite donje rublje i obucite udobnu pidžamu ili spavaćicu koja će vašoj koži slobodno disati. 

Kako odabrati donje rublje za plus size?

Dobro odabrano donje rublje lako ćete prepoznati - ono naglašava vaše prednosti i, naprotiv, skriva male nedostatke. Da biste pronašli takvu odjeću, prvo morate znati svoje mjere i znati koji vam krojevi laskaju. U vašem ormaru ne bi smjele nedostajati tange i XXL gaćice za pune, za koje je karakterističan visok struk. One mogu sakriti veći trbuščić, pa čak vas i podići na jednu gotovu veličinu. Ne zaboravljamo ni muškarce izražajnijih oblika - pogledajte muško donje rublje za pune muškarce i obradujte svoju partnericu novim gaćicama ili boksericama.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-21z 21 stavke
1-21z 21 stavke