Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Je li vas priroda blagoslovila na pravim mjestima? Čestitamo! No pronaći ženski grudnjak koji ne reže, diše i dobro izgleda često je gotovo nadljudski zadatak. No, ne morate spustiti glavu - trenutna moda za plus veličine nudi bezbrojne grudnjake u plus veličinama koji će vašem poprsju pružiti pouzdanu potporu i prirodan oblik. Ali navečer odl...

Je li vas priroda blagoslovila na pravim mjestima? Čestitamo! No pronaći ženski grudnjak koji ne reže, diše i dobro izgleda često je gotovo nadljudski zadatak. No, ne morate spustiti glavu - trenutna moda za plus veličine nudi bezbrojne grudnjake u plus veličinama koji će vašem poprsju pružiti pouzdanu potporu i prirodan oblik. Ali navečer odložite grudnjak i obucite udobnu pidžamu ili spavaćicu u kojoj vaša koža slobodno diše. 

Kako odabrati donje rublje za plus size?

Ni žene s bujnim grudima ne moraju odustati od udobnosti i dopadljivog dizajna. Pametno rješenje nude XXL grudnjaci T-kroja s višim središtem koji grudi čvrsto drže na mjestu i stvaraju atraktivan zaobljen izgled. Isto učinite i pri odabiru donjeg rublja - umjesto ženskih tangi nosite gaćice višeg struka koje će prikriti veći trbuščić. Ne zaboravljamo ni muškarce izražajnijih oblika - pogledajte muško donje rublje za pune muškarce i obradujte svoju partnericu novim gaćicama ili boksericama.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-5z 5 stavke
1-5z 5 stavke