Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Uživajte u svakom koraku vaše avanture uz muške čarape za van. Njihova je uloga zaštititi stopalo od vlage i hladnoće, spriječiti prekomjerno znojenje, apsorbirati neugodne mirise i poboljšati prokrvljenost stopala. Idealan izbor su funkcionalne čarape sa srebrnim vlaknimakoja imaju antibakterijska svojstvapa učinkovito sprječavaju probleme s ...

Uživajte u svakom koraku vaše avanture uz muške čarape za van. Njihova je uloga zaštititi stopalo od vlage i hladnoće, spriječiti prekomjerno znojenje, apsorbirati neugodne mirise i poboljšati prokrvljenost stopala. Idealan izbor su funkcionalne čarape sa srebrnim vlaknimakoja imaju antibakterijska svojstvapa učinkovito sprječavaju probleme s gljivicama na stopalima. 

Kako odabrati planinarske čarape?

Pri odabiru muških outdoor čarapa vrlo je važna njihova točna veličina - čarapa ne smije skliznuti, daviti vas i izazvati bolne modrice na gležnjevima ili potkoljenicama. Rub čarapa trebao bi prelaziti rub cipele, što vas neće trljati. Obratite pozornost i na kvalitetu materijala - idealne su muške sportske čarape od frotira i čarape od merino vune. Ili pokušajte s čizmamakoje se potpuno prilagođavaju vašem stopalu i daju vam neograničenu slobodu kretanja.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-5z 5 stavke
1-5z 5 stavke