Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Tražite li muške čarape prikladne za svakodnevno nošenje kao i za sport i aktivnosti u prirodi? Probajte merino čarape za muškarce izrađene od najfinije vune koju proizvodi pasmina domaćih ovaca porijeklom iz Maroka. Merino vuna ne grize, ne grebe i ne smrdi, naprotiv, odlikuje se izvrsnim termoregulacijskim sposobnostima - ljeti hladi, a zimi...

Tražite li muške čarape prikladne za svakodnevno nošenje kao i za sport i aktivnosti u prirodi? Probajte merino čarape za muškarce izrađene od najfinije vune koju proizvodi pasmina domaćih ovaca porijeklom iz Maroka. Merino vuna ne grize, ne grebe i ne smrdi, naprotiv, odlikuje se izvrsnim termoregulacijskim sposobnostima - ljeti hladi, a zimi ugodno grije. Zbog toga se od merino vune izrađuju ne samo visoke čarape i dokolenice, već i funkcionalno donje rublje koje učinkovito upija znoj.

Kako odabrati prave čarape?

Čarape nisu samo ukras, već ispunjavaju niz važnih funkcija. Između ostalog, štite od vlage i hladnoće, sprječavaju prekomjerno znojenje, upijaju neugodne mirise i poboljšavaju prokrvljenost nogu. Ni u kojem slučaju vas ne smiju zadaviti i napraviti vam neugodne modrice na listovima ili gležnjevima. Bitna je i kvaliteta korištenih materijala – dok su pamučne i bambusove čarapeprikladne za svakodnevno nošenje, funkcionalne čarape od merina ili s dodatkom srebra izvrsne su za sport.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-11z 11 stavke
1-11z 11 stavke