Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Tražite li čarape u kojima možete hodati cijeli dan bez brige o neugodnom mirisu? Probajte čarape od bambusovih vlakana ili antibakterijske čarape sa srebrom, koje ubijaju odabrane vrste bakterija, upijaju mirise i sprječavaju pojavu plijesni. Cijenit će ih dijabetičari skloni gljivičnim oboljenjima, ali i sportaši ili osobe koje cijele dane p...

Tražite li čarape u kojima možete hodati cijeli dan bez brige o neugodnom mirisu? Probajte čarape od bambusovih vlakana ili antibakterijske čarape sa srebrom, koje ubijaju odabrane vrste bakterija, upijaju mirise i sprječavaju pojavu plijesni. Cijenit će ih dijabetičari skloni gljivičnim oboljenjima, ali i sportaši ili osobe koje cijele dane provode na nogama.

Dajte priliku antibakterijskim čarapama za muškarce

Muške antibakterijske čarape često se izrađuju od bambusovih vlakana i merino vune, koji su potpuno prirodni materijali koji mogu ubiti bakterije i spriječiti plijesan. Osim toga, pogodni su i za osobe s osjetljivom kožom koju umjetna vlakna mogu neugodno iritirati. Još jedna mogućnost obogaćivanja čarapa antibakterijskom funkcijom je korištenje srebrnih vlakana ili čestica. Na taj način nastaju npr . funkcionalne čarape prikladne za sport i boravak na otvorenom ili medicinske čarape s ekstra opuštenim rubom za dijabetičare.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-12z 12 stavke
1-12z 12 stavke