Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Muške zdrave čarape posebno će cijeniti oni među vama koji se bore s dijabetesom, ljubitelji su sporta ili cijele dane provode na nogama. Čarape karakterizira ekstra labav rub, koji ne uzrokuje bolne modrice i oticanje udova. Osim toga, sadrže srebrna vlaknakoja im daju antibakterijska svojstvapa otklanjaju neugodne mirise i učinkovito sprječa...

Muške zdrave čarape posebno će cijeniti oni među vama koji se bore s dijabetesom, ljubitelji su sporta ili cijele dane provode na nogama. Čarape karakterizira ekstra labav rub, koji ne uzrokuje bolne modrice i oticanje udova. Osim toga, sadrže srebrna vlaknakoja im daju antibakterijska svojstvapa otklanjaju neugodne mirise i učinkovito sprječavaju probleme s gljivicama stopala.

Kako odabrati medicinske čarape za muškarce?

Medicinske čarape s udjelom srebra odaberite prema svojim potrebama. Dijabetičari će posebno obratiti pozornost na elastični rub koji pomaže u prevladavanju poteškoća povezanih sa sindromom dijabetičkog stopala. Ako veći dio dana provodite na nogama, pristajat će vam čarape s ojačanom petom i vrhom. Pripazite i na kvalitetu materijala - posebno osjetljive osobe trebale bi posegnuti za pamučnim čarapama ili čarapama od bambusovih vlakana ili merino vune koje su lagane, prozračne i ne iritiraju kožu.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-2z 2 stavke
1-2z 2 stavke