Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Tražite li čarape u kojima možete hodati cijeli dan bez brige o neugodnom mirisu? Probajte čarape od bambusovih vlakana ili čarape sa sadržajem srebra, koje su antibakterijske. To znači da ubijaju odabrane vrste bakterija, apsorbiraju mirise i sprječavaju rast plijesni. Cijenit će ih dijabetičari skloni gljivičnim oboljenjima, ali i sportaši i...

Tražite li čarape u kojima možete hodati cijeli dan bez brige o neugodnom mirisu? Probajte čarape od bambusovih vlakana ili čarape sa sadržajem srebra, koje su antibakterijske. To znači da ubijaju odabrane vrste bakterija, apsorbiraju mirise i sprječavaju rast plijesni. Cijenit će ih dijabetičari skloni gljivičnim oboljenjima, ali i sportaši ili osobe koje cijele dane provode na nogama.

Dajte priliku muškim čarapama uz srebro

Antibakterijske čarape sa česticama srebra proizvode se u više varijanti. Za sport i na otvorenom možete koristiti funkcionalne čarape sa srebrom, koje će vam omogućiti da se maksimalno koncentrirate na svoju izvedbu. Bavite li se fizičkim poslovima ili ste stalno na nogama, pristajat će vam čarape s pletenim frotirastim jastukom za petu i prste. No, ako bolujete od dijabetesa, isprobajte medicinske čarape, koje osim udjela srebra karakterizira i ekstra labavi rub te tako pomažu u prevladavanju poteškoća povezanih sa sindromom dijabetičkog stopala.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-12z 12 stavke
1-12z 12 stavke