Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

U gaćicama i čarapama od organskog pamuka osjećat ćete se dobro ne samo u tijelu, već iu duši. Prepoznat ćete ga odmah na tijelu – žensko i muško donje rublje od organskog pamuka mekano je, ugodno na dodir i ne iritira kožu pa je pogodno i za malu djecu. Osim toga, dobro upija znoj i ima antibakterijska svojstva, pa se od njega, između ostalog...

U gaćicama i čarapama od organskog pamuka osjećat ćete se dobro ne samo u tijelu, već iu duši. Prepoznat ćete ga odmah na tijelu – žensko i muško donje rublje od organskog pamuka mekano je, ugodno na dodir i ne iritira kožu pa je pogodno i za malu djecu. Osim toga, dobro upija znoj i ima antibakterijska svojstva, pa se od njega, između ostalog, izrađuje i sportska odjeća. A zašto će to biti dobro i za vašu dušu? Uzgoj organskog pamuka je ljubazan prema prirodi - ne koriste se sintetička gnojiva i pesticidi, a tlo se uvijek ostavlja neko vrijeme na ugaru da se odmori. 

Budite održivi

Održivi materijali nisu samo dobri za okoliš i vašu kožu, već i za vaš novčanik. Odjeća od organskog pamuka i ostalih ekoloških materijala kvalitetna je i dugotrajnija pa ne morate trošiti novac na nove komade. Osim u organski pamuk, isplati se ulagati iu odjeću od bambusovih vlakana, lana i merino vunekoja se koristi posebno u proizvodnji sportskih čarapa i donjeg rublja. Uglavnom su to potpuno prirodni materijali koji ne iritiraju kožu (hipoalergeni su), a imaju i antibakterijska svojstva.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar