Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Da je žensko donje rublje namijenjeno samo punim ženama? Ali negdje! Pravilno odabran komad može sakriti nedostatke i istaknuti adute žene već od broja 36. Pull-on donje rublje stoga ne smije nedostajati u ormaru svake žene koja se želi osjećati privlačno čak iu uskoj, svijetloj ili prozirnoj odjeći. Osnovu garderobe uglavnom čine gaćice na po...

Da je žensko donje rublje namijenjeno samo punim ženama? Ali negdje! Pravilno odabran komad može sakriti nedostatke i istaknuti adute žene već od broja 36. Pull-on donje rublje stoga ne smije nedostajati u ormaru svake žene koja se želi osjećati privlačno čak iu uskoj, svijetloj ili prozirnoj odjeći. Osnovu garderobe uglavnom čine gaćice na povlačenje s povišenim strukom ili gaćice i bešavne gaćicekoje se gotovo ne vide ispod odjeće.

Kako odabrati donje rublje

To su dani kada je žensko donje rublje bilo neugledno i bezoblično. Danas se u širokoj ponudi mogu pronaći i komadi koji su čak i doista zavodljivi zahvaljujući detaljima poput ukrasnih poruba ili čipke. Idealan materijal su nedvojbeno pamuk i bambusova vlakna - to su prirodni materijali koji su prozračni, ugodni za nošenje i prikladni čak i za osjetljivu kožu. Ne morate brinuti o dodacima umjetnih vlakana - oni odjeći daju fleksibilnost i produljuju joj vijek trajanja. 

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-9z 9 stavke
1-9z 9 stavke