Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Tražite kvalitetne ženske čarape za svakodnevno nošenje i nošenje u prirodi? Probajte ženske merino čarape koje su izrađene od najfinije merino vune. Za razliku od klasične vune, ne grize, ne grebe i ne smrdi. Osim toga, ženske merino čarape djeluju antibakterijskite sprječavaju probleme s gljivicama, a odlikuju se i izvrsnim termoregulacijski...

Tražite kvalitetne ženske čarape za svakodnevno nošenje i nošenje u prirodi? Probajte ženske merino čarape koje su izrađene od najfinije merino vune. Za razliku od klasične vune, ne grize, ne grebe i ne smrdi. Osim toga, ženske merino čarape djeluju antibakterijskite sprječavaju probleme s gljivicama, a odlikuju se i izvrsnim termoregulacijskim sposobnostima - ljeti hlade, a zimi ugodno griju. 

Kako odabrati prave čarape?

Čarape nisu samo ukras, već ispunjavaju niz važnih funkcija. Između ostalog, štite od vlage i hladnoće, sprječavaju prekomjerno znojenje, upijaju neugodne mirise i poboljšavaju prokrvljenost nogu. Upamtite da vam čarape ne smiju skliznuti ili vas gušiti i ostavljati bolne modrice na listovima ili gležnjevima. Bitna je i kvaliteta korištenih materijala – dok su pamučne i bambusove čarape pogodne za svakodnevno nošenje, dokoljenice i funkcionalne čarape od merina ili s dodatkom srebra odlične su za sport.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-10z 10 stavke
1-10z 10 stavke