Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Uživajte u svakom koraku vaše avanture uz ženske čarape za van. Njihova je uloga zaštita od vlage i hladnoće, sprječavanje prekomjernog znojenja, upijanje neugodnih mirisa i poboljšanje prokrvljenosti nogu. Planinarske čarape s visokim porubom ili dokolenice, koje se ne rolaju i štite od trenja, idealan su izbor za planinarske gojzerice i trek...

Uživajte u svakom koraku vaše avanture uz ženske čarape za van. Njihova je uloga zaštita od vlage i hladnoće, sprječavanje prekomjernog znojenja, upijanje neugodnih mirisa i poboljšanje prokrvljenosti nogu. Planinarske čarape s visokim porubom ili dokolenice, koje se ne rolaju i štite od trenja, idealan su izbor za planinarske gojzerice i treking čizme.

Kako odabrati planinarske čarape?

Kako bi ženske outdoor čarape sto posto ispunile svoju funkciju, moraju vam savršeno pristajati. Stoga se pri odabiru usredotočite na njihovu veličinu i visinu poruba - ni u kojem slučaju čarape ne smiju skliznuti ili vas gušiti te uzrokovati bolne modrice na gležnjevima ili listovima. Obratite pozornost i na kvalitetu materijala – hit su funkcionalne čarape od frotir pletiva i primjesa srebrnih vlakana ili čarape od merino vunekoje učinkovito upijaju znoj i djeluju antibakterijski. 

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-5z 5 stavke
1-5z 5 stavke