Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Svatko od nas to zna – kad god moramo skinuti čarape, bilo da je to u liječničkoj čekaonici, u svlačionici ili možda u posjetu prijateljima, užasnuti smo da nas čarape ne izdaju i ne počnu smrdjeti stopala nakon cijelog dana. Rješenje nije nositi rezervni par čistih čarapa u torbici, već se kladiti na čarape od bambusovih vlakana ili čarape s ...

Svatko od nas to zna – kad god moramo skinuti čarape, bilo da je to u liječničkoj čekaonici, u svlačionici ili možda u posjetu prijateljima, užasnuti smo da nas čarape ne izdaju i ne počnu smrdjeti stopala nakon cijelog dana. Rješenje nije nositi rezervni par čistih čarapa u torbici, već se kladiti na čarape od bambusovih vlakana ili čarape s udjelom srebra, koje učinkovito ubijaju bakterije, upijaju neugodne mirise i sprječavaju nastanak plijesni.

Dajte priliku antibakterijskim čarapama za žene

Ženske antibakterijske čarape sa česticama srebra proizvode se u više varijanti. Za sport i na otvorenom možete koristiti funkcionalne čarape sa srebrom, koje će vam omogućiti da se maksimalno koncentrirate na svoju izvedbu. Ali ako patite od zdravstvenih problema, poput dijabetesa, ili ako radite od jutra do mraka na nogama, isprobajte medicinske čarape. Osim sadržaja srebra, karakterizira ih ekstra labavi rub koji ne uzrokuje bolne modrice i oticanje udova.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-12z 12 stavke
1-12z 12 stavke