Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Ženske medicinske čarape će cijeniti one među vama koje boluju od dijabetesa, bave se sportom ili cijele dane provode na nogama. Karakterizira ih ekstra labav rub koji se ne steže oko gležnjeva i listova te stoga ne uzrokuje bolne modrice i oticanje donjih udova. Osim toga, čarape sadrže srebrna vlaknakoja djeluju antibakterijski – ubijaju odr...

Ženske medicinske čarape će cijeniti one među vama koje boluju od dijabetesa, bave se sportom ili cijele dane provode na nogama. Karakterizira ih ekstra labav rub koji se ne steže oko gležnjeva i listova te stoga ne uzrokuje bolne modrice i oticanje donjih udova. Osim toga, čarape sadrže srebrna vlaknakoja djeluju antibakterijski – ubijaju određene vrste bakterija, upijaju neugodne mirise i sprječavaju gljivična oboljenja.

Kako odabrati medicinske čarape za žene?

Odaberite medicinske čarape prema svojim potrebama. Ako bolujete od dijabetesa, potražite antibakterijske ženske čarape s elastičnim rubom kako biste prevladali poteškoće povezane sa sindromom dijabetičkog stopala. Bavite li se fizički zahtjevnim poslom? Onda se kladite na niske čarape s ojačanom petom i vrhom, koje apsorbiraju udarce i sprječavaju žuljeve. Ženske funkcionalne čarape sa srebrom možete koristiti i za sport, gdje ćete posebno cijeniti učinkovitu odvodnju znoja i uklanjanje neugodnih mirisa.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-2z 2 stavke
1-2z 2 stavke