Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Svatko od nas to zna – nakon cijelog dana provedenog na nogama, strepimo od trenutka kada ćemo morati skinuti cipele u društvu prijatelja, obitelji ili partnera. Rješenje nije vući par rezervnih čistih čarapa u torbici. Bit će dovoljno da one klasične zamijenite čarapama od bambusovih vlakana ili antibakterijskim čarapama s udjelom srebra i mo...

Svatko od nas to zna – nakon cijelog dana provedenog na nogama, strepimo od trenutka kada ćemo morati skinuti cipele u društvu prijatelja, obitelji ili partnera. Rješenje nije vući par rezervnih čistih čarapa u torbici. Bit će dovoljno da one klasične zamijenite čarapama od bambusovih vlakana ili antibakterijskim čarapama s udjelom srebra i možete se oprostiti od neugodnog mirisa stopala ujutro. 

Dajte šansu ženskim čarapama sa srebrom

Antibakterijske čarape koje sadrže čestice srebra ubijaju odabrane vrste bakterija, apsorbiraju mirise i sprječavaju pojavu plijesni. Funkcionalne čarape sa srebrom savršene su za sport i boravak na otvorenom, što vam omogućuje da se maksimalno koncentrirate na svoju izvedbu. Ali ako patite od zdravstvenih problema, poput dijabetesa, ili ako radite od jutra do mraka na nogama, isprobajte medicinske čarape. Osim sadržaja srebra, karakterizira ih ekstra labavi rub koji ne uzrokuje bolne modrice i oticanje udova.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-12z 12 stavke
1-12z 12 stavke