Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Šarene čarape i dokolenice s veselim motivima zajamčeno će vam podići raspoloženje čak i po kišnom danu. Jednom kad uvučete ženske čarape privlačnog dizajna, one postaju vaš neizostavan suputnik za užurbana radna jutra, popodnevne posjete kafićima i opuštajuće večeri pred TV ekranom. Vesele čarape čeških brendova odlična su ideja i za original...

Šarene čarape i dokolenice s veselim motivima zajamčeno će vam podići raspoloženje čak i po kišnom danu. Jednom kad uvučete ženske čarape privlačnog dizajna, one postaju vaš neizostavan suputnik za užurbana radna jutra, popodnevne posjete kafićima i opuštajuće večeri pred TV ekranom. Vesele čarape čeških brendova odlična su ideja i za originalan poklon koji će zagrijati ne samo srce primatelja. 

Kako odabrati prave čarape za žene?

Čarape nisu samo za ukras. Oni zapravo obavljaju niz važnih funkcija - trebaju održavati stopala suhima, grijati ih ili hladiti po potrebi, ograničavati znojenje i spriječiti neugodan miris. Ni u kojem slučaju vas ne smije zadaviti i izazvati neugodne modrice na listovima ili gležnjevima. Pripazite i na kvalitetu materijala - niske čarape od pamuka i bambusovih vlakana pogodne su za svakodnevno nošenje, dok su funkcionalne čarape do gležnja od prirodne merino vune koja učinkovito upija znoj odlične za sport.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 162 stavke
po stranici
1-30z 162 stavke