Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Pa reci mi - zar nisu jestive? Ženske šarene čarape s motivom sočnog voća, japanskog sushija i ljutih čili papričica garantirano će vam začiniti život. U njima izađite u svoj omiljeni lokal, gdje ćete biti dočekani raširenih ruku i uživajte u zadivljenim pogledima na okolicu. Oslobodite svoju razigranu i slobodoumnu osobnost i također potražit...

Pa reci mi - zar nisu jestive? Ženske šarene čarape s motivom sočnog voća, japanskog sushija i ljutih čili papričica garantirano će vam začiniti život. U njima izađite u svoj omiljeni lokal, gdje ćete biti dočekani raširenih ruku i uživajte u zadivljenim pogledima na okolicu. Oslobodite svoju razigranu i slobodoumnu osobnost i također potražite čarape s temom životinja, prirode i sporta ili božićne čarapekojih se ne bi posramio ni Djed Mraz.

Kako odabrati ženske vesele čarape

Bitno je da se stopalo dobro osjeća u čarapi. Nema ništa gore nego tijekom putovanja saznati da vam čarape ne pristaju i neugodno se kotrljaju niz petu ili se otkotrljaju u stranu. Pa kako znate koje su idealne čarape? Trebaju vam savršeno pristajati i ne stiskati vas, održavati stopala toplim i suhim, ograničavati znojenje i upijati neugodne mirise. Odaberite materijal prema aktivnosti kojom se želite baviti - dok su pamučne čarape prikladne za svakodnevno nošenje, za sport nosite funkcionalne čarape od merino vune ili sintetičkih vlakana.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 30 stavke
1-30z 30 stavke