Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Prisjetite se bezbrižnog djetinjstva uz čarape koje će oduševiti vaše unutarnje dijete. Ženske šarene čarape s motivom životinja i bajkovitih likova, koje poznajete iz Večernice, udobne su, ugodne za nošenje, a svojim dizajnom neće vas prestati uveseljavati. Oslobodite svoju razigranu i slobodoumnu osobnost i potražite čarape s motivom hrane, ...

Prisjetite se bezbrižnog djetinjstva uz čarape koje će oduševiti vaše unutarnje dijete. Ženske šarene čarape s motivom životinja i bajkovitih likova, koje poznajete iz Večernice, udobne su, ugodne za nošenje, a svojim dizajnom neće vas prestati uveseljavati. Oslobodite svoju razigranu i slobodoumnu osobnost i potražite čarape s motivom hrane, prirode i sporta ili božićne čarapekojih se ne bi posramio ni Djed Mraz.

Kako odabrati ženske vesele čarape

Čarape sa šaljivim motivom mogu vaš svakodnevni outfit učiniti posebnim i podići raspoloženje čak iu kišno jutro ponedjeljka. Ali kako odabrati one prave? Definitivno ne želite da vam se čarape skupljaju, prevrću ili guše dok hodate, stoga odaberite pravu veličinu i dužinu. Čarape do gležnja više pristaju ljeti i uz niske cipele, dok ćete zimi cijeniti visoke čarape koje će vam zagrijati srce. Ne podcjenjujte ni izbor materijala, a za svakodnevno nošenje birajte bambusove ili pamučne čarape koje će vašim nogama slobodno disati.  

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 47 stavke
po stranici
1-30z 47 stavke