Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Nabavite svoju pidžamu za princezu u kojoj će doslovno spavati kao u pamuku. Pidžame za djevojčice, baš kao i pidžame za dječake, izrađene su od 100% pamuka koji dobro pristaje uz osjetljivu dječju kožu. Osim toga, odlikuje ih udoban kroj i originalan dizajn koji će osvojiti srca mladih i starijih dama. Na Trenýrkárna.cz pronaći ćete dječje pidž...

Nabavite svoju pidžamu za princezu u kojoj će doslovno spavati kao u pamuku. Pidžame za djevojčice, baš kao i pidžame za dječake, izrađene su od 100% pamuka koji dobro pristaje uz osjetljivu dječju kožu. Osim toga, odlikuje ih udoban kroj i originalan dizajn koji će osvojiti srca mladih i starijih dama. Na Trenýrkárna.cz pronaći ćete dječje pidžame s kratkim rukavima idealne za ljeto, kao i dječje pidžame s dugim rukavima koje će vas grijati tijekom zimskih noći.

Kako odabrati kvalitetnu pidžamu za djecu

Za dječje pidžame preporučamo odabir malo veće veličine od one koju dijete inače nosi. Širokija pidžama osigurat će dovoljnu udobnost tijekom spavanja i dijete se u njoj neće previše znojiti. Također obratite pozornost na obradu šavova (ne smiju biti pregrubi) i kvalitetu materijala. Prednost dajte prirodnim tekstilima koji koži dopuštaju slobodno disanje i ne izazivaju alergijske reakcije. Isto tako, pažljivo birajte donje rublje za djevojčice, dječje kratke hlače i dječje čarape - uvijek vodite računa o osjetljivoj koži mališana.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-19z 19 stavke
1-19z 19 stavke