Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Tražite li kvalitetnu dječačku pidžamu u kojoj će vaš mali ulični pas mirno spavati cijelu noć? Na Nedeto.hr možete pronaći pamučne pidžame za dječake od 2 do 14 godina koje se dobro slažu s osjetljivom dječjom kožom. Naravno, tu je i opušteniji kroj koji osigurava dovoljnu udobnost tijekom spavanja - pidžama nigdje ne pritišće, ne guši i ne stv...

Tražite li kvalitetnu dječačku pidžamu u kojoj će vaš mali ulični pas mirno spavati cijelu noć? Na Nedeto.hr možete pronaći pamučne pidžame za dječake od 2 do 14 godina koje se dobro slažu s osjetljivom dječjom kožom. Naravno, tu je i opušteniji kroj koji osigurava dovoljnu udobnost tijekom spavanja - pidžama nigdje ne pritišće, ne guši i ne stvara bolne modrice pa čak ni rane. Tražite li pidžamu za mladu damu? Onda ne smijete propustiti pidžame za djevojčice od 100% pamuka.

Kako odabrati kvalitetnu pidžamu za djecu

Dječja pidžama prije svega mora biti udobna, dovoljno prozračna i izrađena od visokokvalitetnih materijala. Obratite pozornost na obradu šavova - pregrubi šavovi mogu iritirati bebinu kožu. Prilagodite i izbor pidžame godišnjem dobu. Dok su dječje pidžame kratkih rukava idealne za ljeto, zimi dobro dođu toplije dječje pidžame dugih rukava i hlačica. Isto tako, pažljivo birajte donje rublje za dječake, dječje kratke hlače i dječje čarape - uvijek vodite računa o osjetljivoj koži mališana.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-28z 28 stavke
1-28z 28 stavke