Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Tražitepoklon za oca, djeda, brata ili partnera? Sa šarenim i veselim papučama nećete pogriješiti. Elegantne Dedoles papuče dostupne su s raznim motivima, tako da možete lako odabrati dizajn koji odgovara ukusu primatelja. Više ne morate dugo razmišljati što pokloniti psu, fotografu, vrtlaru, strip entuzijastu ili ljubitelju životinja. Papuče sv...

Tražitepoklon za oca, djeda, brata ili partnera? Sa šarenim i veselim papučama nećete pogriješiti. Elegantne Dedoles papuče dostupne su s raznim motivima, tako da možete lako odabrati dizajn koji odgovara ukusu primatelja. Više ne morate dugo razmišljati što pokloniti psu, fotografu, vrtlaru, strip entuzijastu ili ljubitelju životinja. Papuče sveselim motivima razveselit će svakog muškarca.

Papuče ne samo za dom

Kod odabira muških papuča najvažnija je veličina. Papuče trebaju dobro pristajati na nogu. Zbog većeg broja cipele bi padale s noge, od manjeg bi grebala peta ili prsti. Tražite li udobne kućne papuče, svakako tražite one koje imaju podstavu od memorijske pjene i savršeno pristaju vašem stopalu. Prednost slip-on platnenih papuča je njihova mala težina, zbog čega su odličan izbor i za putovanja. Čak i u stranom okruženju, uveselim kućnim papučama za muškarce osjećat ćete se kao kod kuće.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-9z 9 stavke
1-9z 9 stavke