Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Priuštite si zasluženi odmor u udobnim ženskim pidžamama s dugim hlačamakoje su savršene za ugodne večeri uz kamin, prohladne noći i lijena vikend jutra uz doručak u krevetu. Zato ne čekajte ništa, ušuškajte se u toplu pidžamu, skuhajte si vrući čaj i ne dajte zimi priliku! A čim dođu ljetne vrućine, napravite mjesta u svom ormaru za satenske ...

Priuštite si zasluženi odmor u udobnim ženskim pidžamama s dugim hlačamakoje su savršene za ugodne večeri uz kamin, prohladne noći i lijena vikend jutra uz doručak u krevetu. Zato ne čekajte ništa, ušuškajte se u toplu pidžamu, skuhajte si vrući čaj i ne dajte zimi priliku! A čim dođu ljetne vrućine, napravite mjesta u svom ormaru za satenske pidžame kratkih rukavakoje su cool i nude savršenu prozračnost. 

Spavaj kao vata

Važnu ulogu u odjeći za spavanje imaju prirodni materijali poput pamuka i bambusovih vlakana koji savršeno upijaju znoj, pružaju maksimalnu prozračnost, a prikladni su i za osobe s osjetljivom kožom. Posebno su popularne pamučne pidžame s niskim udjelom likre, koje jamče ne samo mekoću i lakoću, već i toplinsku udobnost tijekom hladnijih noći. Iz istog razloga posegnite i za flanelom koji je vrlo savitljiv, mekan i ističe se ugodnom toplinom. 

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-15z 15 stavke
1-15z 15 stavke