Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Nosite li pidžamu samo za spavanje ili ste pomalo poput nas i volite se izležavati u udobnoj pidžami tijekom ležernijeg dana ili vikendom? Ovdje ćete pronaći ženske pidžame koje su savršene za vruće ljetne večeri, noći i naravno dane. Stoga ne oklijevajte više i svoju navučenu majicu zamijenite za spavanje odgovarajućom ženskom pidžamom s krat...

Nosite li pidžamu samo za spavanje ili ste pomalo poput nas i volite se izležavati u udobnoj pidžami tijekom ležernijeg dana ili vikendom? Ovdje ćete pronaći ženske pidžame koje su savršene za vruće ljetne večeri, noći i naravno dane. Stoga ne oklijevajte više i svoju navučenu majicu zamijenite za spavanje odgovarajućom ženskom pidžamom s kratkim hlačicama. Što ako zahladi? U tom slučaju ušuškajte se u pamučnu ili flanelsku pidžamu s dugim rukavima i duge hlačekoje će vas pouzdano ugrijati.  

Spavaj kao vata

Pamučne pidžame su klasik koji ne smije nedostajati u ormaru nijedne žene. Posebno su popularne pidžame od pamuka s niskim udjelom likre. To jamči ne samo mekoću i lakoću, već i toplinsku udobnost tijekom hladnijih noći. Iz istog razloga posegnite i za flanelom koji je vrlo savitljiv i mekan. Naprotiv, u ljetnoj sezoni dajte prednost satenu koji ugodno hladi kožu i omogućuje vam nesmetan san. 

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-21z 21 stavke
1-21z 21 stavke