Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Priuštite si ugodan san u novoj odjeći za spavanje. U svoj ormar uvrstite udobnu žensku pidžamu ili žensku spavaćicu i uživat ćete u romantičnim trenucima uz kamin, večernjim šminkanjem s društvom ili vikend doručku ispod pokrivača. Kod nas će svatko od vas pronaći nešto za sebe - bilo da preferirate romantične košulje, brendirane pidžame ili ...

Priuštite si ugodan san u novoj odjeći za spavanje. U svoj ormar uvrstite udobnu žensku pidžamu ili žensku spavaćicu i uživat ćete u romantičnim trenucima uz kamin, večernjim šminkanjem s društvom ili vikend doručku ispod pokrivača. Kod nas će svatko od vas pronaći nešto za sebe - bilo da preferirate romantične košulje, brendirane pidžame ili udobne ženske kratke hlače i majice za spavanje.

Kako odabrati pravu žensku pidžamu? 

Noću se neprestano vrtite jer vam je pidžama neudobna ili se zbog nje znojite? Birajte svoju novu odjeću za spavanje tako da bude dovoljno široka i izrađena od kvalitetnih materijala. Prilagodite svoj odabir godišnjem dobu – dok ćete tijekom vrućih ljetnih noći cijeniti pidžamu kratkih rukava ili žensku satensku kamisolu, zimi će vam dobro doći flanelska pidžama i hlače dugih rukava koje će vas pouzdano ugrijati.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 69 stavke
po stranici
1-30z 69 stavke