Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Smatrate li i vi da vam se zaliha ženskih čarapa misteriozno prorijedi nakon pranja? Bilo da se radi o proždrljivcima ili proždrljivom bubnju perilice rublja, imamo rješenje za vas. Dobijte paket s popustom zahvaljujući kojem nikada nećete ostati bez čarapa. Samo o vama ovisi hoćete li preferirati niske, gležnjače ili visoke čarape. Pobornici ...

Smatrate li i vi da vam se zaliha ženskih čarapa misteriozno prorijedi nakon pranja? Bilo da se radi o proždrljivcima ili proždrljivom bubnju perilice rublja, imamo rješenje za vas. Dobijte paket s popustom zahvaljujući kojem nikada nećete ostati bez čarapa. Samo o vama ovisi hoćete li preferirati niske, gležnjače ili visoke čarape. Pobornici klasičnih običnih čarapa kao i ljubitelji boja i veselih uzorakaovdje će pronaći svoje mjesto.

Kako odabrati prave čarape?

Čarape nisu samo za ukras. Oni zapravo obavljaju niz važnih funkcija – trebaju održavati stopala suhima, grijati ih, ali i hladiti, ograničiti znojenje, spriječiti neugodne mirise i poboljšati protok krvi u stopalima. Ni u kojem slučaju vas ne smije zadaviti i izazvati neugodne modrice na listovima ili gležnjevima. Pripazite i na kvalitetu materijala – pamučne ili bambusove čarape prikladne su za svakodnevno nošenje, dok su sportske čarape od merino vune odlične za sport.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 186 stavke
po stranici
1-30z 186 stavke