120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 350.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Tražite žensku sportsku majicu u kojoj ćete se dobro snaći? Kladite se na funkcionalne ženske majice koje se brzo suše, savršeno odvode znoj i upijaju neugodne mirise. Zahvaljujući tome, savršeno će se pobrinuti za vašu udobnost i toplinsku udobnost, a vi ćete svu svoju pažnju moći usmjeriti na postizanje svog cilja. Želite li se zajedno baviti ...

Tražite žensku sportsku majicu u kojoj ćete se dobro snaći? Kladite se na funkcionalne ženske majice koje se brzo suše, savršeno odvode znoj i upijaju neugodne mirise. Zahvaljujući tome, savršeno će se pobrinuti za vašu udobnost i toplinsku udobnost, a vi ćete svu svoju pažnju moći usmjeriti na postizanje svog cilja. Želite li se zajedno baviti sportom sa svojim partnerom? Nabavite mu mušku funkcionalnu majicuu kojoj će moći držati korak s vama.

Čemu služi funkcionalno donje rublje?

Glavna zadaća funkcionalnog donjeg rublja je odvođenje znoja s tijela i eventualno u druge slojeve odjeće. Zahvaljujući tome, održavat će vas suhima i na optimalnoj temperaturi tijekom bavljenja sportom. Ljeti vas hladi, a zimi grije. Sve to omogućuju posebna vlakna od kojih je izrađeno funkcionalno rublje. Bilo da se sportom bavite rekreativno ili profesionalno, u vašem ormaru neka se nađu sportske gaćice, grudnjaci, čarape i ženske funkcionalne majice dugih rukava, koje preporučamo kombinirati s ostalim funkcionalnim slojevima za što bolji učinak.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-1z 1 stavka
1-1z 1 stavka