Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Tražite mušku sportsku majicu u kojoj ćete se odlično snaći i svladati svoje osobne granice? U tom slučaju, kladite se na funkcionalne muške majice koje se brzo suše, učinkovito odvode znoj i upijaju neugodne mirise. Zahvaljujući tome, oni će se pobrinuti za vašu udobnost i toplinsku udobnost dok se vi potpuno koncentrirate na postizanje svog ...

Tražite mušku sportsku majicu u kojoj ćete se odlično snaći i svladati svoje osobne granice? U tom slučaju, kladite se na funkcionalne muške majice koje se brzo suše, učinkovito odvode znoj i upijaju neugodne mirise. Zahvaljujući tome, oni će se pobrinuti za vašu udobnost i toplinsku udobnost dok se vi potpuno koncentrirate na postizanje svog cilja. Želite li se zajedno baviti sportom sa svojim partnerom? Nabavite joj žensku funkcionalnu majicu kratkih rukavau kojoj može ići u korak s vama.

Kako odabrati funkcionalnu odjeću

Bilo da se sportom bavite rekreativno ili profesionalno, u vašem ormaru ne bi smjele nedostajati sportske bokserice, čarape i tajice, kao ni muške funkcionalne košulje kratkih i dugih rukava. Prilikom odabira sportske majice za muškarce obratite pozornost na materijale od kojih se koristi. Vrlo su popularne majice od merino vune i majice od bambusa, koje imaju prirodna antibakterijska svojstva. Osim materijala, usredotočite se na detalje kao što su kroj i veličina majice, obrada šavova, prozračni paneli ili reflektirajući elementi.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-4z 4 stavke
1-4z 4 stavke