Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Bez obzira volite li trčanje, planinarenje ili skijaško trčanje, muške sportske tajice će vam dobro doći. Oni će vas držati suhima i toplima i dati vam maksimalnu slobodu kretanja. A kako saznati za široku ponudu tajica? Kladite se na provjerene sportske tajice Horsefeathers ili Under Armour. Tražite drugu odjeću za sport ili slobodno vrijeme?...

Bez obzira volite li trčanje, planinarenje ili skijaško trčanje, muške sportske tajice će vam dobro doći. Oni će vas držati suhima i toplima i dati vam maksimalnu slobodu kretanja. A kako saznati za široku ponudu tajica? Kladite se na provjerene sportske tajice Horsefeathers ili Under Armour. Tražite drugu odjeću za sport ili slobodno vrijeme? Pregledajte muške majice bez rukava, majice i ne zaboravite muško donje rublje.

Kako odabrati sportske tajice za muškarce

Sportske tajice osiguravaju savršenu slobodu kretanja bez trenja, smanjujući tako rizik od trenja. Blizina tkanine također pomaže u zagrijavanju mišića i dobroj cirkulaciji. Ali kako odabrati one prave? Funkcionalne tajice za trčanje i fitnes prije svega bi trebale savršeno pristajati vašem tijelu (u biti kao vaša druga koža) te dobro upijati vlagu i brzo se sušiti. Ako se ni zimi ne želite odreći svog omiljenog sporta, nabavite funkcionalne potkošulje ili izolacijske tajice koje će vas pouzdano zaštititi od hladnoće.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-5z 5 stavke
1-5z 5 stavke