Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Osjećate li da je krajnje vrijeme za promjenu garderobe? Na Trenýrkárna.cz nećete pronaći samo klasične ženske majice bez rukava, potkošulje i majice kratkih rukava za kućnu upotrebu, već i trenirke, kratke hlače ili ženske majice kratkih rukava za spavanje. Savršeno pristajanje, kvalitetni materijali i originalan dizajn su samo po sebi razuml...

Osjećate li da je krajnje vrijeme za promjenu garderobe? Na Trenýrkárna.cz nećete pronaći samo klasične ženske majice bez rukava, potkošulje i majice kratkih rukava za kućnu upotrebu, već i trenirke, kratke hlače ili ženske majice kratkih rukava za spavanje. Savršeno pristajanje, kvalitetni materijali i originalan dizajn su samo po sebi razumljivi. Ovdje će svoje mjesto pronaći romantične duše sklone nježnim bojama, ljubiteljice svjetskih brendova i sportske žene koje ne staju cijeli dan.

Kako odabrati majicu koja savršeno pristaje?

Klasične ženske majice imaju svoje počasno mjesto u ormaru svake žene. Dovoljno je da ih pravilno iskombinirate i nosite ih na posao, sport ili romantični spoj. Želite li da vas majica veseli više od jedne sezone, dajte prednost vječnim klasicima jednostavnog kroja od kvalitetnih prirodnih materijala. Ne možete pogriješiti ako svoj ormar obogatite majicom iz kolekcija Calvin Klein i Tommy Hilfiger ili Puma sportskom majicom.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-6z 6 stavke
1-6z 6 stavke