Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

U spavanju provedemo čak trećinu života, pa zašto ga ne bismo učinili ugodnim uz kvalitetnu pidžamu savršenog kroja? Učinite si uslugu i u svoj ormar uvrstite ženske udobne pamučne pidžame u kojima možete uživati ​​u romantičnim trenucima uz kamin, uljepšanoj večeri s društvom ili vikend doručku na poplunima. A čim dođe hladno vrijeme, ušuškaj...

U spavanju provedemo čak trećinu života, pa zašto ga ne bismo učinili ugodnim uz kvalitetnu pidžamu savršenog kroja? Učinite si uslugu i u svoj ormar uvrstite ženske udobne pamučne pidžame u kojima možete uživati ​​u romantičnim trenucima uz kamin, uljepšanoj večeri s društvom ili vikend doručku na poplunima. A čim dođe hladno vrijeme, ušuškajte se u flanelsku pidžamu dugih rukava i hlače koje će vas ugodno grijati. 

Kako odabrati pravu žensku pidžamu? 

Prevrćete li se i vi noću, pidžama vam se lijepi za leđa i stalno se mota? Odaberite svoju novu odjeću za spavanje tako da bude udobna i izrađena od kvalitetnog materijala. Odabir prilagodite godišnjem dobu - u zimskim mjesecima dobro će doći ženska pamučna ili flanelska pidžama s dugim hlačama, dok ćete ljeti cijeniti majice bez rukava i kratke hlače od cool satena. U svakom slučaju uložite u kvalitetu. Koliko dugo traje pidžama uvijek ovisi o kvaliteti njezine izvedbe.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-22z 22 stavke
1-22z 22 stavke