Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Navučenu majicu kratkih rukava zamijenite za spavanje kvalitetnom i dobro krojenom ženskom pidžamomkoju ujutro nećete htjeti skidati. Ali to uopće nije važno – u našim ljetnim ženskim pidžamama kratkih rukava i kratkim hlačama osjećat ćete se ugodno tijekom dana, posebno ako učite od kuće, radite u kućnom uredu ili se brinete o kućanstvu i dje...

Navučenu majicu kratkih rukava zamijenite za spavanje kvalitetnom i dobro krojenom ženskom pidžamomkoju ujutro nećete htjeti skidati. Ali to uopće nije važno – u našim ljetnim ženskim pidžamama kratkih rukava i kratkim hlačama osjećat ćete se ugodno tijekom dana, posebno ako učite od kuće, radite u kućnom uredu ili se brinete o kućanstvu i djeci. A čim ponovno zahladi, ušuškajte se u pamučnu ili flanelsku pidžamu s dugim hlačamakoje će vas pouzdano grijati.  

Spavaj kao vata

Pamučne pidžame su klasik koji ne smije nedostajati u ormaru nijedne žene. Posebno su popularne pamučne pidžame s niskim udjelom likre, koje jamče ne samo mekoću i lakoću, već i toplinsku udobnost tijekom hladnijih noći. Iz istog razloga posegnite i za flanelom koji je vrlo savitljiv i mekan. Naprotiv, u ljetnoj sezoni dajte prednost satenu koji ugodno hladi kožu i omogućuje vam nesmetan san. 

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 30 stavke
1-30z 30 stavke