Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Čak i ako imate koji kilogram viška, to nikako ne znači da biste iz svog ormara trebali zauvijek izbaciti ženske tange. Aktualna moda za pune žene nudi bezbroj atraktivnih komada koji pristaju i ženama s većim trbuhom, bedrima ili zadnjicom. Noću je ipak bolje odložiti donje rublje i obući se u udobnu pidžamu, ženske kratke hlače ili spavaćicu...

Čak i ako imate koji kilogram viška, to nikako ne znači da biste iz svog ormara trebali zauvijek izbaciti ženske tange. Aktualna moda za pune žene nudi bezbroj atraktivnih komada koji pristaju i ženama s većim trbuhom, bedrima ili zadnjicom. Noću je ipak bolje odložiti donje rublje i obući se u udobnu pidžamu, ženske kratke hlače ili spavaćicu koja će vašoj koži slobodno disati. 

Kako odabrati donje rublje za plus size?

Čak ni žene punijeg oblika ne moraju se odreći udobnosti i dopadljivog dizajna. Trebate samo znati svoje mjere i znati koji kroj donjeg rublja će dočarati vaše zavodljive obline i sakriti nedostatke. Siguran izbor su ženske gaćice s povišenim strukom, tange za pune figure, uske podsuknje i grudnjaci sa širokim naramenicama koji će vam u nekoliko trenutaka vratiti izgubljeno samopouzdanje. Ne znate kako odabrati? Pregledajte žensko donje rublje veće veličine i pronađite inspiraciju za vlastitu garderobu.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 32 stavke
po stranici
1-30z 32 stavke