Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Čak i ako imate koji kilogram viška, to nikako ne znači da se morate odreći udobnosti ili lijepog dizajna. Aktualna moda za pune nudi bezbroj primamljivih komada koji će vam pouzdano vratiti izgubljeno samopouzdanje. Pristajat će vam gaćice visokog struka koje će prekriti poveći trbuščić ili bešavno donje rublje koje će dočarati vaše zavodljiv...

Čak i ako imate koji kilogram viška, to nikako ne znači da se morate odreći udobnosti ili lijepog dizajna. Aktualna moda za pune nudi bezbroj primamljivih komada koji će vam pouzdano vratiti izgubljeno samopouzdanje. Pristajat će vam gaćice visokog struka koje će prekriti poveći trbuščić ili bešavno donje rublje koje će dočarati vaše zavodljive obline. A što obući za spavanje? Odložite donje rublje i obucite udobnu pidžamu ili spavaćicu koja vašoj koži omogućuje disanje. 

Kako odabrati donje rublje za plus size?

Čak i donje rublje za pune osobe može biti privlačno i dizajnerski. Najvažnije je znati svoje mjere i znati koji vam kroj laska. Stoga, umjesto ženskih tangica, obucite gaćice za plus size žene koje imaju viši struk i tako mogu sakriti poveći trbuščić. Donje rublje i podsuknje u nekoliko će trenutaka dočarati vaše zavodljive obline, a grudnjaci sa širokim naramenicama i kopčanjem ukrotiti će vaše raskošno poprsje. I da stvar bude gora, na Nedeto.hr također možete pronaći ženske oversize gaćice - do veličine 5 XL.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-19z 19 stavke
1-19z 19 stavke