Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Jeste li prvi put obukli udobne ženske kratke hlače i ne želite odjenuti ništa drugo? Nema problema - za vas smo pripremili snižena pakiranja najpopularnijih ženskih hlačica s veselim motivimakako biste ih bez problema nosili svaki dan. Nabavite paket od 3 ili čak 5 komada ženskih kratkih hlača, tako da svaki dan imate nešto za odabir. I ne za...

Jeste li prvi put obukli udobne ženske kratke hlače i ne želite odjenuti ništa drugo? Nema problema - za vas smo pripremili snižena pakiranja najpopularnijih ženskih hlačica s veselim motivimakako biste ih bez problema nosili svaki dan. Nabavite paket od 3 ili čak 5 komada ženskih kratkih hlača, tako da svaki dan imate nešto za odabir. I ne zaboravite provjeriti povoljne pakete ženskog donjeg rublja i čarapa.

Upoznajte češke kratke hlače Styx

Ženske kratke hlače Styx kreirane su pod rukama vještih čeških krojačica koje ih šiju od 100% pamuka. Zahvaljujući tome, kratke hlače su vrlo lagane, prozračne i prikladne čak i za osjetljivu kožu. Stoga ih možete koristiti i za cjelodnevno nošenje i za klasično izležavanje kod kuće. A o čemu ćemo - u kombinaciji s udobnim trikom odlična je zamjena i ženska pidžama. Samo o vama ovisi koji ćete uzorak odabrati i želite li više kratke hlače s klasičnom ili sportskom gumom. I usput – na Nedeto.hr također možete pronaći odgovarajuće kratke hlače za parove!

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 40 stavke
po stranici
1-30z 40 stavke