Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Tražite šaljivi poklon za Božić ili rođendan svog kolege? Odlučili smo vam olakšati pronalazak poklona, ​​te smo za vas pripremili izbor najboljih koje nudimo na Nedeto.hr. Kladimo se da vaš kolega neće prezreti dobro krojene kratke hlače i čarape s veselim motivimakoji će mu uljepšati svaki radni dan. Ili se na poslu prijavite za poklon bon u...

Tražite šaljivi poklon za Božić ili rođendan svog kolege? Odlučili smo vam olakšati pronalazak poklona, ​​te smo za vas pripremili izbor najboljih koje nudimo na Nedeto.hr. Kladimo se da vaš kolega neće prezreti dobro krojene kratke hlače i čarape s veselim motivimakoji će mu uljepšati svaki radni dan. Ili se na poslu prijavite za poklon bon u vrijednosti do 5000 kruna za svu robu s Nedeto.hr i gotovi ste. 

Savjet za šaljiv dar za prijatelje

Ne znate kako odabrati poklon za oproštaj za kolegu koji je odlučio promijeniti posao ili ide u mirovinu? Imamo rješenje za vas. Za vas smo sastavili Mystery box, originalnu pretplatu koja primatelju osigurava zalihu kratkih hlača s klasičnom ili sportskom gumicom na razdoblje od 3, 6 ili 12 mjeseci. I ne zaustavlja se samo na kratkim hlačama. Svakog tromjesečja godine u sandučiću će se uz kratke hlače pojaviti i po jedan par čarapa. A znate što je najbolje? Ne morate brinuti o dostavi, potpuno je besplatna!

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 1622 stavke
po stranici
1-30z 1622 stavke