Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Birate darove djeci za Božić ili se pitate što kupiti djetetu za rođendan? Mekani darovi više nisu promašaj, pogotovo ako su prošarani svim bojama poput Styxdječjih hlačica koje se šiju u Češkoj. Kupite svom mališanu paket od tri ili pet gaćica s klasičnom gumom koja nigdje ne reže i ne guši. Želite li i vi sebe usrećiti? Naručite kratke hlače...

Birate darove djeci za Božić ili se pitate što kupiti djetetu za rođendan? Mekani darovi više nisu promašaj, pogotovo ako su prošarani svim bojama poput Styxdječjih hlačica koje se šiju u Češkoj. Kupite svom mališanu paket od tri ili pet gaćica s klasičnom gumom koja nigdje ne reže i ne guši. Želite li i vi sebe usrećiti? Naručite kratke hlače s istim uzorkom za svakog člana obitelji i uživajte u pravoj obiteljskoj udobnosti.

Dječje donje rublje nježno prema osjetljivoj koži

Dječje donje rublje je u izravnom kontaktu s djetetovom osjetljivom kožom, stoga odaberite ono koje je izrađeno od kvalitetnog i ugodnog materijala. U idealnom slučaju, odaberite gaćice za djevojčice i kratke hlače za dječake ili bokserice od pamuka i bambusa, koje su prikladne i za alergičare. Bolje je potpuno izbjegavati umjetna vlakna ili odabrati mješavinu u kojoj prevladava udio prirodnog materijala.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 492 stavke
po stranici
1-30z 492 stavke