Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Ženski grudnjak većinu nas prati tijekom dana, stoga je iznimno važno da se u njemu osjećamo dobro. Ovdje na Nedeto.hr stoga ćete pronaći klasične Calvin Klein grudnjake za svakodnevno nošenje, čipkaste i push-up grudnjake za posebne prilike, kao i sportske grudnjake od merino vunekoji će vam biti potpora tijekom svake aktivnosti. Samo o vama o...

Ženski grudnjak većinu nas prati tijekom dana, stoga je iznimno važno da se u njemu osjećamo dobro. Ovdje na Nedeto.hr stoga ćete pronaći klasične Calvin Klein grudnjake za svakodnevno nošenje, čipkaste i push-up grudnjake za posebne prilike, kao i sportske grudnjake od merino vunekoji će vam biti potpora tijekom svake aktivnosti. Samo o vama ovisi koju ćete danas obući.

Kako odabrati grudnjak koji savršeno stoji?

Žensko donje rublje vam mora savršeno pristajati, a za grudnjake to vrijedi dvostruko. Hoće li vam grudnjak dobro pristajati ovisi o odabiru prave veličine, što ćete lako saznati uz pomoć metrskog metrja. Prije svega morate saznati opseg grudnjaka - dakle mjerite točno ispod grudi, držeći metar u ravnini. Zatim ponovite mjerenje u visini dojki, preko bradavica. Idealnu veličinu košarice možete pronaći oduzimanjem opsega preko grudi od opsega ispod grudi. Ako je razlika između opsega oko 10-12 cm, znači da imate A-veličinu šalica.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 43 stavke
po stranici
1-30z 43 stavke