120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 350.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Čarape spadaju među osnovne vrste dječjeg donjeg rublja. Isto kao kod bokserice, gaćice i kratke hlačice također je važno odabrati pravu veličinu čarapa za dječake. Ako kupite male čarape, one će izazvati trenje i negativno utjecati na razvoj stopala. Prevelike čarape za dječake skupit će se i napuknuti. Prilikom odabira morate slijediti rub gl...

Čarape spadaju među osnovne vrste dječjeg donjeg rublja. Isto kao kod bokserice, gaćice i kratke hlačice također je važno odabrati pravu veličinu čarapa za dječake. Ako kupite male čarape, one će izazvati trenje i negativno utjecati na razvoj stopala. Prevelike čarape za dječake skupit će se i napuknuti. Prilikom odabira morate slijediti rub gležnja. Ne smije biti preuzak kako ne biste nepotrebno davili nogu.

Popularne šarene čarape za djecu

Djeca vole boje, stoga zapamtite da što šarenije i veselije dobijete čarape za dječake, to bolje. Vesele čarape za dječake mogu biti otisnute životinjama, hranom, voćem, autićima ili likovima iz stripova. Ako želite uštedjeti, posegnite za prigodni paketi čarape za dječake koje sadrže više pari čarapa. Kao rezultat toga, plaćate manje za jedan par nego da ste kupili pojedinačne čarape.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 138 stavke
po stranici
1-30z 138 stavke