120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 350.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Što bi trebalo biti u garderobi djevojke? Definitivno spada u osnovno donje rublje za djecu, točnije za djevojčice čarape i gaćice. Pri odabiru dječjeg donjeg rublja bitni su savršeno pristajajući kroj i ugodni materijali. Najbolje je odabrati gaćice i čarape od pamuka. Budući da je pamuk prirodan materijal, spada u hipoalergene materijale koji...

Što bi trebalo biti u garderobi djevojke? Definitivno spada u osnovno donje rublje za djecu, točnije za djevojčice čarape i gaćice. Pri odabiru dječjeg donjeg rublja bitni su savršeno pristajajući kroj i ugodni materijali. Najbolje je odabrati gaćice i čarape od pamuka. Budući da je pamuk prirodan materijal, spada u hipoalergene materijale koji su primjereni za osjetljivu dječju kožu.

Praktično pakiranje donjeg rublja za djevojčice

Tražite li jeftine čarape za djevojčice i dječje gaćice, najbolje se odlučite za gaćice ili čarape s džepovima. Povoljno pakiranje čarapa, gaćica i kratak za djevojke obično sadrže dva ili više komada odabrane robe. U jednom paketu pronaći ćete čarape različitih boja i dezena koje će obožavati djevojčice. Računate li cijenu paketa po komadu, rublje će vas koštati manje nego da ga kupujete pojedinačno.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 76 stavke
po stranici
1-30z 76 stavke