120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 350.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Čarape za djevojčice idu uz gaćice i grudnjak među osnovnim vrstama dječjeg rublja. Prilikom odabira dječjih čarapa važno je prvenstveno se fokusirati na kvalitetu šivanja. Fokusirajte se na materijal, ali i na kroj. Ovisno o tome koliko je dijete staro, možete odabrati čarape s protukliznim tretmanom. Prilikom odabira čarapa za djecu roditelji...

Čarape za djevojčice idu uz gaćice i grudnjak među osnovnim vrstama dječjeg rublja. Prilikom odabira dječjih čarapa važno je prvenstveno se fokusirati na kvalitetu šivanja. Fokusirajte se na materijal, ali i na kroj. Ovisno o tome koliko je dijete staro, možete odabrati čarape s protukliznim tretmanom. Prilikom odabira čarapa za djecu roditelji će posebnu pozornost obratiti na kvalitetan dizajn. Djecu će posebno zanimati dizajn. Neka sami biraju uzorak ili boju. Radije će nositi čarape. Općenito, najpopularnije su šarene i vesele čarape za djevojčice.

Na što se usredotočiti pri odabiru čarapa za djevojčice?

Dječje čarape ne smiju se nigdje pritiskati. U dijelu prstiju čarape trebaju biti dovoljno široke da ne skupljaju prste. Prsti moraju imati prostora za slobodno kretanje. Prilikom odabira također se usredotočite na porub. Rub ne smije povlačiti potkoljenicu kod visokih čarapa, a pritiskati gležanj kod niskih čarapa. Važan je odabir prave veličine. Male čarape će kliziti i gurati se, velike će se skupljati i uzrokovati modrice. Što se materijala tiče, najbolje je izabrati čarape sa što više pamuka. Tu bi trebao biti i elastin, zahvaljujući kojem se čarapa savršeno prilagođava stopalu. Čarape za djevojčice dostupne su u različitim printevima. Možete ih uskladiti, primjerice, s onima za djevojčice kratke hlače ili pidžamu.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 138 stavke
po stranici
1-30z 138 stavke