Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Tražite li originalno i maštovito donje rublje za djevojčice? Gaćice svatko ih poznaje u različitim krojevima, no što kažete na vesele dječje hlačice? Kratke hlače više ne pripadaju samo muškoj garderobi. Danas su se svidjele i ženama i djevojkama. Na prvi pogled se ne mogu razlikovati od muških kratkih hlača, obično se razlikuju samo po veličin...

Tražite li originalno i maštovito donje rublje za djevojčice? Gaćice svatko ih poznaje u različitim krojevima, no što kažete na vesele dječje hlačice? Kratke hlače više ne pripadaju samo muškoj garderobi. Danas su se svidjele i ženama i djevojkama. Na prvi pogled se ne mogu razlikovati od muških kratkih hlača, obično se razlikuju samo po veličini. Ovo dječje rublje najčešće je izrađeno od pamuka ili pamučnog satena koji su najbolji za osjetljivu dječju kožu. Mogu se savršeno kombinirati ne samo s veselima čarape.

Kratke hlače za djevojčice nisu samo za spavanje

Zašto je kroj kratkih hlača tako popularan? Jer nudi nevjerojatnu slobodu i udobnost. Žene, dame i djevojke nose kratke hlače najčešće za spavanje. Odlična zamjena pidžama. Ali također su udobne za opuštanje kod kuće. Samo odaberite pravu za njih djevojački grudnjak i ništa ne stoji na putu udobnom izležavanju. U njima možete i izaći, poslužit će vam kao kratke hlače. Gaćice za djevojčice dostupne su u raznim uzorcima i dezenima. Preferirate li jednostavne kocke, moderne apstraktne dizajne ili smiješne printeve?

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 186 stavke
po stranici
1-30z 186 stavke