Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Tražite donje rublje za dječakekoje će biti udobno, elegantno i k tome izrađeno od kvalitetnih materijala? Kladite se na bokserice za dječake iz Fila ili Styx. Mogu imati kratke ili duže hlače i sportsku, klasičnu ili tkanu gumicu koja ih pouzdano drži na mjestu. Mogu se nositi ispod uskih hlača ili za sport jer pristaju kao salivene. Obratite p...

Tražite donje rublje za dječakekoje će biti udobno, elegantno i k tome izrađeno od kvalitetnih materijala? Kladite se na bokserice za dječake iz Fila ili Styx. Mogu imati kratke ili duže hlače i sportsku, klasičnu ili tkanu gumicu koja ih pouzdano drži na mjestu. Mogu se nositi ispod uskih hlača ili za sport jer pristaju kao salivene. Obratite pozornost samo na istaknute šavove, koji mogu uzrokovati modrice ili neugodne ogrebotine.

Kako odabrati donje rublje za dječake?

Budući da je donje rublje za dječake u izravnom dodiru s osjetljivom dječjom kožom, ono treba biti izrađeno od kvalitetnog materijala. Za svakodnevno nošenje odaberite odjeću od prozračnog pamuka, bambusovih vlakana ili modala. Naprotiv, izbjegavajte umjetna vlakna jer bi mogla iritirati djetetovu kožu i izazvati alergijske reakcije. Pitanje je hoćete li odabrati bokserice, gaćice ili kratke hlačeza dječake. Široke gaćice nose se ispod širih hlača ili za spavanje, dok bokserice i gaćice za dječake dobro pristaju, mogu se nositi ispod uskih traperica i odlične su za sport.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 64 stavke
po stranici
1-30z 64 stavke