Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Spavate u majici kratkih rukava jer ne vjerujete da možete pronaći par muških plus size pidžama koje ispunjavaju sve vaše snove? Sada ne morate samo sanjati o tome! Velika pidžama u predimenzioniranim veličinama pružit će vam udobnost i omogućiti miran san. Suvremena moda nudi bezbroj atraktivnih komada koji pristaju i višim muškarcima. Kladite ...

Spavate u majici kratkih rukava jer ne vjerujete da možete pronaći par muških plus size pidžama koje ispunjavaju sve vaše snove? Sada ne morate samo sanjati o tome! Velika pidžama u predimenzioniranim veličinama pružit će vam udobnost i omogućiti miran san. Suvremena moda nudi bezbroj atraktivnih komada koji pristaju i višim muškarcima. Kladite se na jednostavnost, minimum ukrasnih detalja i prirodne materijalekoji koži daju slobodno disanje.

Kako odabrati odjeću za plus size

Bez obzira imate li koji kilogram viška ili vas je priroda blagoslovila na pravom mjestu, ne trebate se nepotrebno ograničavati pri odabiru donjeg rublja. Samo znajte svoje mjere i znajte koji vam krojevi laskaju. Muškarci izraženijih oblika obično vole muške kratke hlače ili boksericekoje mogu sakriti mnoge nedostatke. S druge strane, muške gaćice se ne preporučuju korpulentnijim muškarcima, no ne morate im se u potpunosti zamjeriti. Pregledajte oversize gaćice, bokserice i gaćice kako biste pronašli pravo donje rublje za svoju garderobu.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-16z 16 stavke
1-16z 16 stavke