120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 350.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Život je prekratak da bismo nosili usku i neudobnu odjeću. Ako pripadate muškarcima izraženijih oblika, a pritom ne patite previše na duže gaćice, pristajat će vam velike gaćice u oversized veličinama. Zahvaljujući pripijenom kroju ne skupljaju se i mogu se nositi i ispod hlača slim kroja ispod kojih se naziru kratke hlače ili bokserice . Takođe...

Život je prekratak da bismo nosili usku i neudobnu odjeću. Ako pripadate muškarcima izraženijih oblika, a pritom ne patite previše na duže gaćice, pristajat će vam velike gaćice u oversized veličinama. Zahvaljujući pripijenom kroju ne skupljaju se i mogu se nositi i ispod hlača slim kroja ispod kojih se naziru kratke hlače ili bokserice . Također ćete cijeniti udobne i funkcionalne gaćice za muškarce tijekom bavljenja sportom jer ćete se manje znojiti zahvaljujući minimalnoj količini tkanine.

Kako odabrati muške gaćice za pune muškarce

Bilo da imate koji kilogram viška, bodybuilder ste ili vas je priroda blagoslovila na pravim mjestima, kroj i veličinu donjeg rublja uvijek nastojte prilagoditi svojoj figuri. Nema ništa gore nego kada se odjeća neugledno urezuje u bedra i prepone ili guši u struku. Dakle, ako niste sigurni u svoju veličinu, uzmite metar i pažljivo se izmjerite. Kada kupujete donje rublje, pidžame ili odjeću za osobe veće veličine, slijedite tablice veličina pojedinih proizvođača kako biste lakše odabrali.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-5z 5 stavke
1-5z 5 stavke